menu
Voor de perfecte uitstraling en een goed gevoel

Specialisaties

Dé specialisaties van Lisette:
  • Verwijderen van couperose, bloedblaasjes, fibromen, wratjes, ouderdomsvlekken
  • Elektrisch ontharen
  • Permanent make-up
  • Microdermabrasie
 

Verwijderen van Couperose, bloedblaasjes, fibromen, wratjes, ouderdomsvlekken:

Wij coaguleren ook couperose en bloedblaasjes. Met een heel fijn naaldje en een klein beetje stroom zorgen wij ervoor dat rode aders/blaasjes op een pijnloze en snelle manier verwijderen.
Fibromen, wratjes en ouderdomsvlekken verwijderen wij ook.
Deze behandelingen gaan uitsluitende op afspraak en worden vooraf gegaan door een intake gesprek.

Elektrisch ontharen:

Elektrisch ontharen gebeurt met een heel fijn naaldje en stroom en is zeer geschikt voor overbeharing in het gelaat. Alle kleuren haren kunnen verwijderd worden en geeft een blijvend resultaat. Elektrisch ontharen wordt in de meeste gevallen door uw zorgverzekeraar vergoed. Om te kijken of u in aanmerking hiervoor komt kunt u een consult bij ons boeken. Wij zullen dan alle opties met u bespreken.

Permanent make-up:

Hairstroke wenkbrauwen of 3D hairstroke wenkbrauwen

Permanent make-up wordt gezet door Lisette. Zij heeft al meer dan 16 jaar ervaring op dit gebied en is gespecialiseerd in wenkbrauwen en eyeliners. Verder is de salon goedgekeurd door de GGD en wordt voldaan aan alle richtlijnen hiervoor.

Hairstroke wenkbrauwen is een techniek die al een aantal jaren wordt toegepast. Met een dun naaldje boots je de haarstructuur na. Hierdoor ontstaat er een zeer natuurlijke zachte wenkbrauw. Deze behandeling bestaat uit twee afspraken. Tijdens de eerste afspraak worden model en kleur besproken en wordt de eerste maal gepigmenteerd. Na ongeveer vier weken kom je voor een nabehandeling. Indien het dan nodig is wordt er bijgewerkt. Voor deze twee behandelingen betaal je één tarief van € 225,00.

Met de 3D hairstroke wordt er ook een heel dun naaldje gebruikt. Niet alleen het gebruik van het naaldje is belangrijk maar vooral het gebruik van de kleuren. Hierdoor wordt de dieptewerking bepaald! Tijdens de eerste afspraak worden model en kleur besproken. Er wordt dan ook met twee tinten gewerkt zodat deze dieptewerking ontstaat. Na ongeveer vier weken kom je voor een nabehandeling. Indien het dan nodig is wordt er bijgewerkt. Voor deze twee behandelingen met meerdere kleuren betaal je één tarief van  € 285,00.

Eyeliners
Bij Lisette kun je ook terecht voor eyeliners boven en onder. In de dikte en model die jij wenst. Eerst volgt een intakegesprek waar jij jouw wensen kenbaar maakt. Samen gaan we dan kijken wat het mooiste en beste bij je past.

 

Microdermabrasie

Krijg ook weer een egale en stralende huid met micro-dermabrasie. Micro-dermabrasie is een techniek waarbij zuiver kristal onder druk op de huid wordt geprojecteerd. Hierdoor ontstaat een glad huidoppervlak, krijgt de huid een betere conditie en dus een mooiere en egalere kleur.
 

RESULTATEN:

  • Direct glansende huid
  • Verwijderen dode huidcellen
  • Verminderen van rimpels
  • Verminderen van littekens
  • Verminderen van grove poriën
  • Verbetering van doorbloeding en kleur van de huid, pigment en ouderdomsvlekken

MEER INFO KLIK HIER

Wij adviseren vaak om meerder behandelingen te ondergaan. Frequentie en prijs worden dan samen in onderling overleg vastgesteld. € 99,95 per behandeling. Kuurprijs is totaal € 269,85

Deel deze pagina